top of page

Wat staat er op de planning voor De ongelijke tweeling?


International depatures op Istanbul Atatürk, november 2015

Als je het voorstelrondje op deze pagina hebt gelezen, ben je ervan op de hoogte dat we deze blog hebben opgericht om elkaar op de hoogte te houden van onze avonturen tijdens de zomervakanties in 2018 die we afzonderlijk van elkaar zullen hebben. Wat er op de planning staat wat betreft reizen, lees je hier!


Hoewel Rosanne iets liever naar Noorwegen zou willen dan Britt, willen ze allebei graag voor een eerste keer naar dat Scandinavische land. Maar voor Britt wordt de reis naar Noorwegen in 2018 werkelijkheid. Haar ouders zijn er jaren geleden naartoe gegaan op huwelijksreis, dus Britt heeft al een heleboel verhalen over het land gehoord. Ze ziet ernaar uit het land te ontdekken, hoewel ze er in eerste instantie fel op tegen was. Ze is bang dat ze de zon zal missen, maar ze heeft dit graag over voor een nieuwe reis!


Het was eind oktober 2017 toen Rosanne en haar familie de bestemming van de zomervakantie 2018 kozen: Amerika! Echter was het kiezen geen fluitje van een cent. Eerst wisten ze het zeker: ze zouden weer naar dezelfde Franse camping als in 2017 gaan, want die vakantie was zo tof dat het voor herhaling vatbaar was. Maar toen kwam Oslo en schoot Noorwegen naar de eerste plek. Echter was dit niet van lange duur, want per toeval kwamen ze de app Cheapflights tegen. De prijzen van vliegtickets naar Los Angeles waren verbazingwekkend laag en ze hoefden er niet lang over na te denken. “Hoera, we gaan weer naar Amerika!” Maar eerst zullen ze morgenochtend in de bus stappen voor een lang weekend Londen…


Heb jij je eerstvolgende vakantie al geboekt?


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page