top of page
Britt
Locatie: Vaison la Romaine | FR
Locatie: Vaison la Romaine | FR
Rosanne

Ik was aan het studeren voor mijn tentamen Gehandicaptenzorg/ouderenzorg toen ik studieontwijkend gedrag begon te vertonen en op het idee kwam een blog te beginnen samen met Rosanne. Rosanne en ik zijn achternichtjes van elkaar en gaan eigenlijk altijd met de twee families op vakantie. Aankomend jaar gaan we allebei ergens anders naartoe en kreeg ik het idee om een website te beginnen waar we onze vakantie-avonturen op konden delen. Ik stuurde haar meteen een bericht en Rosanne vertelde dat ze een aantal dagen geleden ook al een ingeving had gekregen om een blog te beginnen. We zijn toen dus maar aan de slag gegaan met dit als resultaat.

 

Even wat over mezelf: Ik ben tweedejaarsstudente Verpleegkundige op het Horizon college in Hoorn. Iedereen was in shock toen ik zei dat ik deze opleiding zou gaan volgen, want ik vond altijd alles vies. Toch vind ik dit beroep helemaal geweldig en doe ik het met heel veel plezier. Ik zal net als Rosanne al mijn leuke ervaringen met jullie delen. Verder doe ik ook soms wat modellenwerk, maar dat is vooral voor de leuk en ik zal jullie zeker af en toe een kijkje laten nemen achter de schermen. Ik vind het super leuk om in vreemde steden op zoek te gaan naar de leukste plekjes en zal deze zeker met jullie delen. Maar net als Rosanne is het liefste wat ik doe.. reizen!

Ik zat op de bank te studeren voor mijn tentamen evidence-based logopedie toen ik het briljante idee kreeg een blog te beginnen. Ik wist dat ik hier helemaal geen tijd voor had en dat ik gewoon door moest gaan met het maken van de samenvatting. Echter kon ik mijn aandacht niet meer bij het boek van Hanneke Kalf en Joost de Beer houden en maakte ik als de wiedeweerga een Instagrampagina en een website aan. En toen kwam Britt een aantal dagen later spontaan met het nog briljantere idee samen een blog te starten! Studieontwijkend gedrag tot de max, want het idee was geboren en het plan werd gemaakt...

​

Ik ben derdejaarsstudente Logopedie aan de Hanzehogeschool in Groningen. In februari begin ik met een voltijdstage in het speciaal basisonderwijs. Mijn ervaringen met logopedie zal ik met alle liefde met jullie delen. Daarnaast vind ik het leuk om te bakken en lees ik ontzettend veel boeken, waarvan mijn beoordelingen al bij Qreative Minds en Chicklit.nl verschijnen. Maar wat ik het allerliefst doe? Reizen!  

  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Heb je nog vragen, ideeën of feedback?
Stuur ons een berichtje!

Bericht ontvangen!

bottom of page